TÁVMUNKÁK, OTTHON VÉGEZHETŐ MUNKÁK, INTERNETES VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA, INTERNETES PÉNZKERESÉS
Távmunka információk
  Távmunka Portál - Kezdőoldal
  Távmunka közvetítők
  Otthon végezhető munka
  Távmunka ajánlatok:- hazai
  Távmunka ajálatok:- külföld
  Munkáltatóknak
  Impresszum
  Médiaajánlat

  Álláskeresési tippek, trükkök

  Ingyenes honlap
 Internetes pénzkeresés

INTERNETES PÉNZKERESÉS
INGYENES TANFOLYAM
TANANYAGA:


  Rénzkeresés: 1. lecke
  Pénzkeresés: 2. lecke
  Pénzkeresés: 3. lecke
  Pénzkeresés: 4. lecke
  Pénzkeresés: 5. lecke
  Pénzkeresés: 6. lecke
  Pénzkeresés: 7. lecke
  Pénzkeresés: 8. lecke
  Pénzkeresés: 9. lecke
  Ingyenes honlap
  További tananyag
  Nélkülözhetetlen könyv
KERESS PÉNZT AZ INERNETEN!


Pénzkeresés és üzzletszerzés az interneten


A Magyarországon egyedülálló kiad- ványból megtudha- tod, hogy hogyan lehet egy hobbiból készült honlappal egy internetes biro- dalmat felépíteni,
milyen módszerekkel lehet lerövi- díteni a nyereségessé válás folya- matát, hogyan lehet nulla forint indulóköltséggel betörni a piacra.
                Részletek >>

PÉNZRE VAN SZÜKSÉGED?
Add el megunt cuccaidat a Teszvesznél. Ingyenes regisztráció és kereskedés.

Válogass termékeink közül - licitálj - vagy add el amire már nincs szükséged! Kattints ide!

       Ingyenes honlap
Ingyenes honlap
Szeretnél ingyen honlapot?
Tiéd lehet teljesen ingyen egy céges honlap sablon.
Részletek itt >>Internetes pénzkeresés ingyenes tanfolyam

6. lecke: Látogatottság növelés ingyen II.Internetes pénzkeresés ingyenes online tanfolyam:   Vissza az 5. leckéhez >>


A keresőkben elérhető jobb pozíció előfeltétele, hogy minél több link mutasson a honlapunkra. Néhány praktika, amivel növelhetjük a ránkmutató külső linkek számát:


1.) Közvetlen linkcsere:
Térképezzük fel a célcsoportunk érdeklődési területeit, és vegyük fel az érdeklődési területeken üzemeltetett nagyobb portálok, honlapok tulajdonosaival a kapcsolatot. Kérdezzük meg, hogy lehetőség van-e egymás bannerjének  vagy szöveges linkjének az elhelyezésére a másik oldalán ezáltal új látogatókat generálva a másik fél számára.

2.) Közvetett linkcsere:
Magyarországon már évek óta működnek úgynevezett linkcserélő centrumok. Ezekben a virutális közösségekben a tagok egymás bannerjeit jelenítik meg honlapjaikon. A belélpéshez regisztráció szükséges és bizonyos feltételrendszernek meg kell felelni. A bannercsere rendszerekben való részvétel különösen kis forgalmú, új honlapoknál dobhat a látogatottságon.

3.) Tartalomcsere:
A nap mint nap felkerülő új portálok és tematikus oldalak üzemeltetői számára az egyik legnagyobb kihívást a kellő mennyiségű és minőségű tartalom szolgáltatása jelenti. Ezt ma már egyre többen cikkek egymás közti átvételével oldják meg. A cikkek átvételekor ki szokás kötni, hogy az ávevő a forrás megjelölésével helyezzen el egy hivatkozást az eredeti megjelenési helyre mutatva. Ha átengedjük az oldalainkon lévő cikkek vagy egyéb anyagok közlését mások honlapjain egy oldalunkra mutató linkért cserébe, ezzel újabb látogatókat nyerhetünk.

4.) Cikkek publikálása portálokon:
Ez Magyarországon még nem elterjedt dolog. Számos angol nyelvű tematikus portál létezik a neten, ahová cikkeket lehet beküldeni adott témában, és ha a cikk megfelel a szerkesztőség elvárásainak, akkor megjelentetik a szerző honlapjának a címével együtt. Érdemes megpróbálkozni azzal, hogy kipécézel néhány a célcsoportod szempontjából fontos oldalt és küldesz nekik saját cikket ingyen, csak annyit kérve, hogy a cikk alján / tetején helyezzenek el egy honlapodra mutató linket.

5.) Jelentkezés linkgyűjtemé- nyekbe:
Ajánld az oldaladat minél több linkgyűjteménybe felvételre. Léteznek általános és tematikus linkgyűjtemények, válaszd ki a neked leginkább megfelelőeket. Az adott szakterületre specializálódó portálok is szoktak tartalmazni egy "Linkek" szekciót, ide hasznos lehet bekerülni az oldaladdal.


Internetes pénzkeresés ingyenes online tanfolyam:   Tovább a 7. leckéhez >>
  Külföldi távmunka ajánlatok   


design: www.webtemplatemall.com