TÁVMUNKÁK, OTTHON VÉGEZHETŐ MUNKÁK, INTERNETES VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA, INTERNETES PÉNZKERESÉS
Távmunka információk
  Távmunka Portál - Kezdőoldal
  Távmunka közvetítők
  Otthon végezhető munka
  Távmunka ajánlatok:- hazai
  Távmunka ajálatok:- külföld
  Munkáltatóknak
  Impresszum
  Médiaajánlat

  Álláskeresési tippek, trükkök

  Ingyenes honlap
 Internetes pénzkeresés

INTERNETES PÉNZKERESÉS
INGYENES TANFOLYAM
TANANYAGA:


  Rénzkeresés: 1. lecke
  Pénzkeresés: 2. lecke
  Pénzkeresés: 3. lecke
  Pénzkeresés: 4. lecke
  Pénzkeresés: 5. lecke
  Pénzkeresés: 6. lecke
  Pénzkeresés: 7. lecke
  Pénzkeresés: 8. lecke
  Pénzkeresés: 9. lecke
  Ingyenes honlap
  További tananyag
 Nélkülözhetetlen kézikönyv
KERESS PÉNZT AZ INERNETEN!


Pénzkeresés és üzzletszerzés az interneten


A Magyarországon egyedülálló kiad- ványból megtudha- tod, hogy hogyan lehet egy hobbiból készült honlappal egy internetes biro- dalmat felépíteni,
milyen módszerekkel lehet lerövi- díteni a nyereségessé válás folya- matát, hogyan lehet nulla forint indulóköltséggel betörni a piacra.
                Részletek >>

       Ingyenes honlap
Ingyenes honlap
Szeretnél ingyen honlapot?
Tiéd lehet teljesen ingyen egy céges honlap sablon.
Részletek itt >>
Internetes pénzkeresés ingyenes tanfolyam

1. lecke: Pénzkeresés weblap nélkülAz internetes pénzkeresés általában egy saját weblap meglétéhez kötött, de van egy olyan eset is, amikor ez nélkülözhető. Ez az eset az online aukciózás. Az online aukció egy internetes árverési portálon keresztül történik, az eladók és vevők egy koncentrált helyen találkoznak, adnak, vesznek. A leghíresebb aukciós oldal a világon az eBay, naponta milliók használják sikerrel. Mivel az eBay egy nemzetközi rendszer, ezért használatához idegennyelv tudás szükséges. Szerencsére léteznek magyar internetes aukciós oldalak is, így itthon is bárki számára elérhető ez a pénzkeresési módszer.
Ingyenes magyar internetes árverési hely:

Az online aukciókon bárki elárverezheti megunt használati tárgyait (pl. TV, számítógép, CD, könyv, parfüm, ruha, autó, stb), de akár szolgáltatást (pl. utazás, honlapkészítés, weblapon hirdetési hely) is árusíthat. Az aukciók időtartamát mi adjuk meg, ami lehet  több, mint egy hét, vagy pusztán 24 óra.

Ez különösen akkor jó, ha sürgősen van szükségünk pénzre.


Teszvesz aukciós portál:
A Teszvesznél az aukciókban való részvételhez először is regisztrálni kell, ami ingyenes. A regisztráció után lehet kereskedni. Jelenleg a termékek bármilyen aukcióra bocsátása, valamint a vásárlás és az eladás is téritésmentes! (Ha szeretnénk kiemelni az aukciónkat, ez pár száz forint kiadással megoldható.) Az aukciós portál használata nagyon egyszerű, részletes leírásokkal segítik a kezdő felhasználókat, segítőkész ügyfélszolgálat válaszolja meg kérdéseinket, és a portálon található fórumon más aukcózókkal oszthatjuk meg tapasztalatainkat, vagy kérhetünk tanácsot.

A rendszerben létrehozott saját oldalunkon követhetjük nyomon a megnyert, meg nem nyert aukciókat, eladott és eladatlan termékeinket. Lehetőség van 1.) a hagyományos aukcióra, amikor az viszi el a terméket, aki a legtöbbet ajánlja; 2.) a hagyományos aukcióra Licit nélkül opcióval - a kikiáltási ár mellett egy Licit nélküli ár is szerepel, amit mindenki láthat. Egy ilyen aukción az előbbinek megfelelően is lehet licitálni, vagy a Licit nélkül szolgáltatással a termékhez azonnal hozzájuthatunk; 3.) és lehetőség van a kizárólag Licit nélküli aukcióra.

Egyszerre több termék értékesítésére a többszörös aukció nevű opció nyújt lehetőséget. Ez különösen a vállalkozásoknak előnyös. Szintén a vállalkozások kereskedését segíti elő a Sztáreladó program. Az aukciós szolgálat üzemeltetői arra törekednek, hogy minél inkább kiszűrjék a tisztességtelen felhasználókat. Ennek egyik eszköze, hogy az eladók és a vásárlók egymást értékelhetik, és az értékelést mindenki láthatja.

A Teszvesz 2005. elején kezdte meg működését, de máris egy dinamikusan fejlődő árverező portállá nőtte ki magát. Mindenkinek szívesen ajánljuk a használatát.

            Belépés a Teszvesz oldalára:


                 PÉNZRE VAN SZÜKSÉGED?
     Add el megunt cuccaidat a Teszvesznél. 
      Ingyenes regisztráció és kereskedés.

  _________________________________________Fizetős magyar internetes árverési helyek:


Vatera aukciós portál
A Vatera a magyar internetes aukciózás veteránjának számít. Évek óta üzemel, ám használata nem ingyenes, az üzemeltetők jutalékot számolnak fel a kereskedések után. Külön e-kereskedelmi lehetőséget kínál a vatera a kis- és középvállalkozásoknak a saját e-bolt üzemeltetéséve. Ez természetesen pénzbe kerül. Az e-bolt üzemeltetésekor a vállalkozások a Vatera aukciós felületét használják.
Cím: www.vatera.hu

Axioart aukciós portál
Az Axioart szintén évek óta működő árverező szolgálat, és elsősorban a műkincs piac igényeit elégíti ki. Műtárgyak, régi könyvek, metszetek és egyéb régiségek cserélnek gazdát a portálon. Ha eladóként szeretnénk használni az Axioartot, egy saját "boltot" kell létrehoznunk a portálon. Természetesen ez nem díjmentes.
Cím: www.axioart.comInternetes pénzkeresés ingyenes online tanfolyam:   Tovább a 2. leckéhez >>
  Külföldi távmunka ajánlatok   


design: www.webtemplatemall.com