TÁVMUNKÁK, OTTHON VÉGEZHETŐ MUNKÁK, INTERNETES VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA, INTERNETES PÉNZKERESÉS
Távmunka információk
  Távmunka Portál - Kezdőoldal
  Távmunka közvetítők
  Otthon végezhető munka
  Távmunka ajánlatok:- hazai
  Távmunka ajálatok:- külföld
  Munkáltatóknak
  Impresszum
  Médiaajánlat

  Álláskeresési tippek, trükkök

  Ingyenes honlap
 Internetes pénzkeresés

INTERNETES PÉNZKERESÉS
INGYENES TANFOLYAM
TANANYAGA:


  Rénzkeresés: 1. lecke
  Pénzkeresés: 2. lecke
  Pénzkeresés: 3. lecke
  Pénzkeresés: 4. lecke
  Pénzkeresés: 5. lecke
  Pénzkeresés: 6. lecke
  Pénzkeresés: 7. lecke
  Pénzkeresés: 8. lecke
  Pénzkeresés: 9. lecke
  Ingyenes honlap
  További tananyag
 Nélkülözhetetlen kézikönyv
KERESS PÉNZT AZ INERNETEN!


Pénzkeresés és üzzletszerzés az interneten


A Magyarországon egyedülálló kiad- ványból megtudha- tod, hogy hogyan lehet egy hobbiból készült honlappal egy internetes biro- dalmat felépíteni,
milyen módszerekkel lehet lerövi- díteni a nyereségessé válás folya- matát, hogyan lehet nulla forint indulóköltséggel betörni a piacra.
                Részletek >>

PÉNZRE VAN SZÜKSÉGED?
Add el megunt cuccaidat a Teszvesznél. Ingyenes regisztráció és kereskedés.

Válogass termékeink közül - licitálj - vagy add el amire már nincs szükséged! Kattints ide!


       Ingyenes honlap
Ingyenes honlap
Szeretnél ingyen honlapot?
Tiéd lehet teljesen ingyen egy céges honlap sablon.
Részletek itt >>
Internetes pénzkeresés ingyenes tanfolyam

9. lecke: További bevételek az internetenAz internetes pénzkeresésnek a partnerprogramokon kívül számos egyéb formája is létezik. Ezekkel foglalkozik kiadványunk, a Pénzkeresés és üzletszerzés az interneten.  Íme, néhány cím az internetes bevételforrások típusaiból:

01. Pénzkeresés a karosszékből (partnerprogramok)
02. Pénzkeresés hirdetésekkel - amikor a hirdetők
     keresnek minket
03. Pénzkeresés hirdetésekkel - amikor mi toborzunk
     hirdetőket
04. Pénzkeresés a legegyszerűbben: bevétel 1-oldalas
     weblappal
05. Pénzkeresés saját termékkel e-bolt üzemeltetése
     nélkül
06. Pénzkeresés saját termékkel e-bolt üzemeltetésével
07. Pénzkeresés hírlevél indításával: milyen
     bevételeket kínál egy hírlevél
08. Pénzkeresés fizetős oldal indításával
09. Pénzkeresés a személyes szakmai ismeretek áruba
      bocsátásával
10. Pénzkeresés cégregiszter indításával
11. Pénzkeresés szakértői szolgáltatással
12. Pénzkeresés online tanfolyam indításával
13. Pénzkeresés SMS-ekből
14. Pénzkeresés felsőfokon: amikor mások dolgoznak
     nekünk
15. Pénzkereső honlap ötletek


Tovább növelhetjük bevételeinket, ha a nemzetközi piacokra koncentrálunk. Mi sem lehet ennél egyszerűbb az internet korában? Elegendő egy idegen nyelvű (lehetőleg angol) weblap elkészítése, és nemzetközi partnerprogramokhoz való csatlakozás.  A nemzetközi partnerprogramoknál nem ritka az 50%-os jutalék, ezért jóval nagyobb profitot realizálhatunk. Óriási a választék is, több tízezer nemzetközi partnerprogram közül választhatnak a weblap tulajdonosok.

A legismertebb partnerprogram gyűjtőhelyek és hálózatok címei megtalálhatóak kiadványunkban, a Pénzkeresés és üzletszerzés az interneten c. könyvünkben. Emellett hasznos tippeket olvashatsz arról, hogy hogyan kell sikeresen pénzt keresni a partnerprogramokkal. Sokan esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, a partnerprogramokkal való pénzkeresés egyenlő azzal, hogy elhelyeznek egy bannert a weblapjukra. Ez a legkevésbé hatékony módszer! Ha szeretnéd megsoksorozni bevételeidet és megismerni a leghatékonyabb pénzszerző stratéiákat, olvasd el a kiadványunkat: Pénzkeresés és üzletszerzés az interneten >>


Köszönjük, hogy részt vettél az ingyenes online tanfolyamunkon. Reméljük, hogy írásainkkal felkeltettük a figyelmedet, és új jövedelemszerző lehetőségekkel ismertettünk meg. Ha érdekel az anyagi függetlenné válás, a saját vállalkozás indítása, alább találsz néhány ajánlott könyvet, melyek segíthetnek álmaid megvalósításában.Sok sikert kívánunk az internetes pénzkereséshez!

             Internetes vállalkozás indítása:


Az internetes pénzkeresést külföldön sokan vállalkozás szintjén űzik. Persze sokan közülök egy egyszerű hobbi oldal üzemeltetésével kezdték az internetes pénzkeresést, ami folyamatosan nőtte ki magát egy internetes vállalkozássá. És ez így rendben is van, ez egy természetes folyamat.

Ha már belejöttél a saját weblappal való jövedelemszerzésbe, és szeretnél vele komolyabban foglalkozni, a legfontosabb dolog amit tehetsz, hogy tovább képzed magad. A vállalkozási ismeretek bővítése, a vállalkozói szemléletmód megszerzése, a pénzhez és a jóléthez való pozitív gondolkodásmód megtalálása elengedhetetlen a további üzleti fejődésben. Alább találsz egy csokorra való könyvet, melyek ebben segíthetnek neked.

Ezek a könyvek közérthető nyelven íródtak. A laikusok számára is könnyen megemészthető példákkal és magyarázatokkal szolgálnak, lépésről lépésre vezetik végig az olvasót a vállalkozás vagy a meggazdagodás felé vezető út megtervezésén.Gazdag papa, szegény papa
R. T. Kiyosaki - Sh. L. Lechter:
GAZDAG PAPA, SZEGÉNY PAPA
Mit tanítanak a gazdag szülők gyermekeiknek...

Ez a könyv lerombolja a mítoszt, mely szerint a magas jövedelem az egyetlen út a gazdagsághoz.
Megmutatja, miért nem várhatjuk az iskolarendszertől, hogy megtanítsa a gyerekeket bánni a pénzzel, elmondja, mit tanítsunk meg gyermekeinknek a pénzről, hogy jobban érvényeesüljenek az életben, mint mi.   
Bővebben >>
  


Út az anyagi függetlenséghez
Bodo Schafer:
ÚT AZ ANYAGI FÜGGETLENSÉGHEZ

Bodo Schäfer felfedi a meggazdagodás titkait, és azonnal alkalmazható eredményes technikákat is ajánl a pénzzel való gazdálkodáshoz.
A könyvből megtudhatjuk, mi az a 11 módszer, amellyel akár már holnaptól növelhetjük a bevételeinket; hogyan tudunk meglepően rövid idő alatt eljutni arra a szintre, hogy már tőkénk kamataiból is meg tudjunk élni; hogyan tudjunk rövid idő alatt felszámolni adósságainkat, miközben vagyonunk folyamatosan gyarapszik; azokat a pénzügyi „műhelytitkokat”, melyeket saját érdekében egyetlen bank sem árulna el! 
Bővebben >>
  


A vállalkozás mítosza
Michael E. Gerber:
A VÁLLALKOZÁS MÍTOSZA

A könyv bemutatja, milyen fontos, hogy a vállalkozásunkon, és ne a vállalkozásunkban dolgozzunk, mert csak így érhetjük el, hogy annak urai, ne pedig rabjai legyünk.
Bemutatja, hogyan építsük fel vállalkozásunkat úgy, hogy az biztosítsa számunkra az anyagi függetlenséget és életcéljaink megvalósítását. - Bemutatja a vállalkozásfejlesztési folyamat legfontosabb lépéseit és az ezekkel kapcsolatos gyakorlati teendőket...és még sok minden mást.
Bővebben >>
  


Hogyan indítsunk saját vállalkozást
Richard Greensted:
HOGYAN INDÍTSUNK SAJÁT VÁLLALKOZÁST

Richard Greensted bemutatja, hogy a vállalkozóvá válás nem egyszerűen a kenyérkeresés egy másik formája, hanem az alkalmazotti léttől gyökeresen eltérő életformát jelent.
Leírja azokat a személyes problémákat, amelyek ebből az átállásból fakadhatnak, és első kézből jövő tapasztalatokra támaszkodva mutatja be, hogyan birkózhat meg velük a kezdő vállalkozó. Ezek a tanácsok üzletet és nem ritkán családi békét menthetnek, különösen ha figyelembe vesszük, hogy olyanoktól származnak, akik nem kevés kínlódással jutottak el oda, hogy kiérdemeljék vállalkozótársaik figyelmét. A könyvet tíz esettanulmány zárja: tíz üzlet, tíz élet, és a személyes tapasztalatok gazdag tárháza. 
Részletek >>
  


Mikrovállalkozás
Larry Easto:
MIKROVÁLLALKOZÁS

Egyre többen választják önszántukból vagy kényszerűségből a vállalkozói életformát. Nem kevesen döntenek úgy, hogy otthonukban működtetik cégüket.
Nekik szól ez a könyv, amely érthetően és jól rendezett formában tárgyalja egy vállakozás indításával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Milyen személyes tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak, aki sikeres akar lenni? Milyen eszközökre és berendezésekre van szükség ehhez? Hogyan építsünk ki egy személyes kapcsolatrendszert? Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ ebből a könyvből.
Részletek >>
  

   Külföldi távmunka ajánlatok   


design: www.webtemplatemall.com