TÁVMUNKÁK, OTTHON VÉGEZHETŐ MUNKÁK, INTERNETES VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA, INTERNETES PÉNZKERESÉS
iweblap - saját honlap pillanatok alatt
Távmunka információk
  Távmunka Portál - Kezdőoldal
  Távmunka közvetítők
  Otthon végezhető munka
  Távmunka ajánlatok:- hazai
  Távmunka ajálatok:- külföld
  Munkáltatóknak
  Impresszum
  Médiaajánlat

  Álláskeresési tippek, trükkök

  Ingyenes honlap
 Internetes pénzkeresés

INTERNETES PÉNZKERESÉS
INGYENES TANFOLYAM
TANANYAGA:


  Rénzkeresés: 1. lecke
  Pénzkeresés: 2. lecke
  Pénzkeresés: 3. lecke
  Pénzkeresés: 4. lecke
  Pénzkeresés: 5. lecke
  Pénzkeresés: 6. lecke
  Pénzkeresés: 7. lecke
  Pénzkeresés: 8. lecke
  Pénzkeresés: 9. lecke
  Ingyenes honlap
  További tananyag
 Nélkülözhetetlen kézikönyv
KERESS PÉNZT AZ INERNETEN!


Pénzkeresés és üzzletszerzés az interneten


A Magyarországon egyedülálló kiad- ványból megtudha- tod, hogy hogyan lehet egy hobbiból készült honlappal egy internetes biro- dalmat felépíteni,
milyen módszerekkel lehet lerövi- díteni a nyereségessé válás folya- matát, hogyan lehet nulla forint indulóköltséggel betörni a piacra.
                Részletek >>

PÉNZRE VAN SZÜKSÉGED?
Add el megunt cuccaidat a Teszvesznél. Ingyenes regisztráció és kereskedés.

Válogass termékeink közül - licitálj - vagy add el amire már nincs szükséged! Kattints ide!
Internetes pénzkeresés ingyenes tanfolyam

4. lecke: Saját weblap pillanatok alattInternetes pénzkeresés ingyenes online tanfolyam:   Vissza a 3. leckéhez >>


A külsőségek korát éljük, annyi impulzusnak vagyunk kitéve, hogy az első benyomások döntő hatásúak. Nem véletlenül tanácsolja minden fejvadász, hogy állásinterjúra ápolt külsővel, a legjobb formánkat hozva menjünk el és viselkedésünkkel mindvégig azt sugaljuk a felvételiztetőnek, hogy egy hozzáértő profival van dolga. Hiszen el kell adni önmagunkat.  Nincs ez másképp az üzleti vállalkozások esetén sem. Egy vállalkozás minden kifelé irányuló kommunikációjával a potenciális fogyasztói körében a bizalmat kell, hogy építse.

A weblap egy hatékony promóciós eszköz és része a "csomagolásnak". Megfelelő csomagolással pedig a silányabb minőségű termékek is nagyon könnyen eladhatók, legyen szó ruháról, élelmiszerről, műszaki cikkről vagy valamilyen szolgáltatásról. Ám a csomagolás nem minden! Ha kiderül, hogy rossz minőségű a termék, amit a cég árul, akkor vásárlói nem fognak visszatérni hozzá és másokat is lebeszélnek a cég termékeiről. Tehát csak a csomagolásban bízni kizárólag rövid távon hoz hasznot.Saját weblap ingyen - legújabb akciónk:

ingyenes honlap

A Távmunka Portál legújabb akciójának keretében egy ingyenes honlapsablont ajándékoz minden érdeklődőnek.
Testreszabásával akár fél óra alatt elkészül a saját weblapod, utána csak annyi a dolgod, hogy feltöltöd egy tárhelyre.
Részletek itt >>


Hogyan tehetünk szert olcsón és gyorsan egy profi színvonalú kész weblapra?

Honlapkészítéssel foglalkozó vállalkozás vagy személy ma már annyi van a cybertérben, mint ahány csillag az égen. Egy részük nagyon alacsony árakon dolgozik, de a minőség is olyan. Másik részük pedig a kívánt minőségű szolgáltatást nyújtja, de ennek meg az ára is olyan. Általában 30-50.000,- forintnál kezdődik egy HTML alapú weblap elkészítése, ami a nyitóoldal és 3-4 aloldal elkészítését foglalja magába. Ha flash oldalt szeretnénk, akkor sokkal mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni. Az interaktivítás - vendégkönyv, űrlapok, jelszóval védett oldalak - további költségeket jelent.

Egy köztes megoldás a honlapsablonok használata. Ilyenkor egy előre elkészített 5-8 oldalas HTML és flash verziót is tartalmazó honlapcsomagot kapunk, amit kedvünk szerint testre szabhatunk. A testreszabás általában a szöveg kicserélését, saját termékképek és egyéb illusztrációk hozzáadását jelenti. Kitünő minőségű sablonok közül választhatsz a WebtemplateMall oldalain. A legolcsóbb sablonok 5 USD-nál kezdődnek, ez 1.000,- forint sincs. A komolyabb sablonok 40 - 60 USD közötti áron mozognak, ami azt jelenti, hogy 8.000 - 12.000,- forintért azonnal hozzájuthatunk egy komplett weblaphoz. A testreszabásukkal egyéni arculatot adhatunk az oldalaknak, amiben segíthet az a több ezer dizájn elem (ikonok, képek, 3D objektumok, hangfájlok, logok stb) amihez egy sablon megvásárlásával ingyenes hozzáférést és szabad felhasználást lehet szerezni. Ezeket később másra is felhasználhatod.

A vásárlás nagyon egyszerű, és a legjobb az egészben, hogy Magyarországról is könnyen bonyolítható a fizetés. Először is nyitnod kell egy virutális számlát a Moneybookers rendszerében. Ez egy internetes fizetéseket bonyolító nemzetközi közvetítő cég, olyan, mint a PayPal, azzal a különbséggel, hogy a PayPal sokkal kevesebb országban használható (itthon pl. nem). A számla megnyitása kb. 10 percet vesz igénybe. Ezt a számlát a bankkártyáddal tudod feltölteni (vagy banki utalással, de az akár egy hetet is igénybe vehet), és mindig csak annyi összeggel, amennyit akarsz. Amint feltöltötted a virutális számládat - amit az interneten  rengeteg helyen használhatsz még fizetésre -, kiválasztod a WebtemplateMall oldalán a neked tetsző sablont, a Megvásárlás gombra kattintva kitöltöd az űrlapot, majd miután a rendszer leellenőrizte az adataidat (ez kb. 15 percet vesz igénybe), elküldik az e-mail címedre azt a linket, ahonnan letöltheted a sablon tartalmát. Utána már csak ki kell cserélned benne a szöveget, ami igazán gyerekjáték.

Ezen a módon egy délután alatt juthatsz egy profi designerek által előre elkészített több oldalas weblaphoz alig pár ezer forintért. Olcsó és gyors, nem kell hetekig vánri, amíg egy általad megbízott designer dolgozik rajta, vagy amíg te áldozod a szabadidőd tetemes részét a honlapkészítésre, és alig kerül valamibe. És a kinézete professziionalizmust fog sugározni!

A testreszabáshoz használható programok:
- Microsoft Front Page (a Mircosoft Office 2000 beépített tartozéka)  (honlapkészítés)
- Netscape Composer (a Mozilla és Netscape böngészők tartozéka, ingyenes)  (honlapkészítés)
- Dreamweaver  (próbaverziója ingyenesen letölthető) (honlapkészítés)
- Macromedia Flash MX (próbaverzió ingyenesen letölthető) (honlapkészítés, webdesgin)
- Adobe Photoshop (próbaverziója ingyenesen letölthető) (webdesign)
- Coffe Cup (próbaverziója ingyenesen letölthető)

Programok innen tölthetők le: http://www.letoltes.com  Internetes pénzkeresés ingyenes online tanfolyam:   Tovább az 5. leckéhez >>
  Külföldi távmunka ajánlatok   


design: www.webtemplatemall.com