TÁVMUNKÁK, OTTHON VÉGEZHETŐ MUNKÁK, INTERNETES VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA, INTERNETES PÉNZKERESÉS
iinternetes pénzkeresés
Távmunka információk
  Távmunka Portál - Kezdőoldal
  Távmunka közvetítők
  Otthon végezhető munka
  Távmunka ajánlatok:- hazai
  Távmunka ajálatok:- külföld
  Munkáltatóknak
  Impresszum
  Médiaajánlat

  Álláskeresési tippek, trükkök

  Ingyenes honlap
 Internetes pénzkeresés

INTERNETES PÉNZKERESÉS
INGYENES TANFOLYAM
TANANYAGA:


  Rénzkeresés: 1. lecke
  Pénzkeresés: 2. lecke
  Pénzkeresés: 3. lecke
  Pénzkeresés: 4. lecke
  Pénzkeresés: 5. lecke
  Pénzkeresés: 6. lecke
  Pénzkeresés: 7. lecke
  Pénzkeresés: 8. lecke
  Pénzkeresés: 9. lecke
  Ingyenes honlap
  További tananyag
 Nélkülözhetetlen kézikönyv
KERESS PÉNZT AZ INERNETEN!


Pénzkeresés és üzzletszerzés az interneten


A Magyarországon egyedülálló kiad- ványból megtudha- tod, hogy hogyan lehet egy hobbiból készült honlappal egy internetes biro- dalmat felépíteni,
milyen módszerekkel lehet lerövi- díteni a nyereségessé válás folya- matát, hogyan lehet nulla forint indulóköltséggel betörni a piacra.
                Részletek >>

PÉNZRE VAN SZÜKSÉGED?
Add el megunt cuccaidat a Teszvesznél. Ingyenes regisztráció és kereskedés.

Válogass termékeink közül - licitálj - vagy add el amire már nincs szükséged! Kattints ide!


       Ingyenes honlap
Ingyenes honlap
Szeretnél ingyen honlapot?
Tiéd lehet teljesen ingyen egy céges honlap sablon.
Részletek itt >>

Internetes pénzkeresés ingyenes tanfolyam

2. lecke: Pénzkeresés weblappal -
               Miből csinálj pénzt a netenInternetes pénzkeresés ingyenes online tanfolyam:   Vissza az 1. leckéhez >>


Amerikában és Nyugat-Európában egyre többen használják a honlapjukat jövedelemszerzésre. Hogy hogyan? Alapvetően két módja van az internetes pénzkeresésnek:

1.) Saját terméket, szolgáltatást árulsz a honlapoddal
2.) Egy adott témára specializálódó honlapot / portált üzemeltetsz, és az ehhez kapcsolódó bevételekből teszel szert jövedelemre. Legkönnyebben a partner programokkal (angolul affiliate / associate programok) és hirdetésekkel juthatsz bevételekhez.
Először is döntsd el, hogy mi az, amihez értesz, ami érdekel. Kreatív hobbit űzöl? Miért ne árulhatnád pénzért a tehetséged gyűmölcsét. Ha például díszgyertyák készítésével foglalkozol szabadidődben - ez most divatos -, és jó vagy benne, felkínálhatod a kész műveket megvásárlásra az internet segítségével. Vagy ha egy ügyes hobbi fotós vagy, indíthatsz saját online fotó adatbankot, ahonnan fizetség ellenében az érdeklődők letölthetik képeidet. Nem muszáj termékkel rendelkeznek, ha például valamelyik területnek a szakértője vagy, akkor felajánlhatod tanácsadói szolgálataidat az interneten keresztül.

A legegyszerűbb azonban egy tematikus portál üzemeltetése. Ha Star Trek rajongó vagy, indíthatsz egy sci-fi portált, ha a sport érdekel, akkor ebben a témában készíthetsz honlapot, de építhetsz honlapot üzleti témában is. A lényeg, hogy olyasmiről szóljon az oldalad, ami érdekel, amit szeretsz, amiről szívesen írsz cikkeket vagy ismertetőket.
Fontos, hogy olyan témát találj, ami lázba hoz. A honlapodnak sugároznia kell a szenvedélyes érdeklődést, mert ha csak ímmel-ámmal írott anyagok kerülnek fel a honlapodra, azt megérzik az olvasók.

A másik lényeges szempont, hogy az adott területen viszonyla kicsi legyen a konkurencia. Találd meg azt a piaci rést, amit ki tudsz tölteni. Nézz szét az interneten a külföldi honlapokon. Rengeteg olyan ötlet van, amivel a tengerentúlon már sokan keresnek pénzt, Magyarországra viszont még nem került be. Elsősorban az internetes szolgáltatásokra érdemes koncentrálni, tucatszám léteznek olyan újítások, melyekre itthon is lenne kereslet. Ha pedig elsőként indulsz el egy még a hazai piacon nem létező szolgáltatással, akkor ha ügyesen csinálod, az elkötvekző évekre biztosítottad a piacvezető pozíciódat.


Internetes pénzkeresés menete weblappal:

1.) Találd meg azt a témát, amiről honlapot fogsz indítani. A legjobb olyat választani, ami érdekel, amiről szívesen írnál cikkeket. Ez lehet hobbi oldal (Star-Trek, kick box, fogyókúra stb.) vagy egy szakmai oldal (tőzsde, biztosítás, utazás stb.). Ha saját terméket / szolgáltatást fogsz árulni, akkor a téma adja magát.

2.) Keress egy olcsó tárhelyszolgáltatót - külföldön nagyon sok olyan van, amelyik az itthoni árak feléért kínálja ugyanazt a szolgáltatást. Ezek után készítsd el a honlapodat. Ezt megteheted sajátkezűleg is, bízhatod egy designer cégre (ami sokba kerülhet), vagy ha jót is akarsz, és a pénzednél is maradnál, akkor vegyél akár 1.000,- forintért egy profi honlapsablont, ezt csak testre kell szabni..

3.) Válaszd ki azokat a bevételeket biztosító  partner programokat, melyeket anyagilag ígéretesnek és a honlapod témájához illeszkedőnek találsz.. Helyezd el az oldalaidon az affiliate linkeket, bannereket és egyéb promóciós anyagokat. Add bérbe reklámfelületeidet közvetett hirdetési rendszereken keresztül, vagy toborozz magad hirdetőket. A saját termékeid / szolgáltatásaid értékesítésére indíts egy online boltot ha szükséges.

4.) Népszerűsítsd a honlapodat. Már a honlap készítésekor úgy alakítsd ki az oldalakat, hogy a keresőkre legyenek optimalizálva. Ezek után regisztráld az oldaladat annyi keresőbe, katalógusba, linkgyűjteménybe, toplistába, amennyibe csak tudod. Gyűjtsd a honlapodra hivatkozó külső linkeket, cserélj linket más honlaptulajdonosokkal, vegyél részt bannercsere rendszerekben, illetve alkalmazz egyéb linkstratégiai módszereket. Ha van egy kis pénzed, amit nem sajnálsz reklámra költeni, akkor használd online hirdetési kampányra (legjobb a Google AdWords).

5.) Folyamatosan frissítsd és fejleszd a honlapodat. Ne feledd, nem elég látogatókat találnod az oldaladra, meg is kell őket tartani. Egy folyamatosan karbantartott, informatív oldalra pedig szívesen térnek vissza az emberek. Fejleszd üzleti készségedet. Képezd magad, olvass szakkönyveket, íratkozz fel hírlevelekre, böngészd az interneten. Tanulj a hibáidból, kísérletezz, hogy kitapasztald, mi működik és mi nem. Nézd meg, a nagyok hogyan csinálják. Tanulj, tanulj, tanulj!

6.) Indíts saját partner programot. A legegyszerűbb módja a terméked / szolgáltaásod árusításának, ha mások "értékesítik" helyetted. Alakíts ki egy saját partner program rendszert, irányítsd és ösztönözd a csatlakozókat, adj meg nekik minden segítséget, hogy minél hatékonyabban promótálják a termékeidet.

7.) Segíts másoknak. Ezzel megkönnyítheted a kezdő vállalkozók dolgát és a magad szerény módján jobbá teheted a világot.


Internetes pénzkeresés ingyenes online tanfolyam:   Tovább a 3. leckéhez >>
  Külföldi távmunka ajánlatok   


design: www.webtemplatemall.com